#X-MAS - YOU BETTER LET SOMEBODY LOVE YOU BEFORE IT'S TOO LATE

01.12.2017

Första advent står för dörren och jag fylls av kärlek.

Just den kommentaren var kanske lite oväntad från mig eftersom jag är typ skapligt uttalad ateist.

Som min omgivning kan vittna om, går jag alltid på de senaste vetenskapliga rönen och sågar i diskussioner genomgående homoeopater, andra schamaner, spöken, gudar, religioner, rasister och populister längs fotknölarna. Jag har som utgångspunkt i livet att om det är något jag inte förstår, då är det något jag inte blivit informerad om. Jesus hade kanske vatten i knäna, men gå på vatten kan ingen varelse på jorden utom vandrande pinnar.

Det är minst sagt konstigt hur miljarder människor kan dyrka en gud som befruktar sig med en kvinna, föder en son, tar livet av honom för synder andra människor begått (och ska begå i framtiden) och som har en helig ande. Halleluja för cirkelresonemanget!  

Så snälla anden - informera mig eller dö. Dags för Bibeln.2

Men - jag älskar julen. Jag älskar Lady och Lufsen, Benjamin syrsa, kärlek, mat, umgås med mina barn och min fru. Spela Galenpanna, julklappsspelet, åka skidor, åka stjärtlapp efter Kalle Anka, sjunka ned i soffan med Karl-Bertil Johnsson och dricka glögg. Imorgon börjar julen för mig. Utan Jesus och fördömanden. Med små grå och söta tomtar. Med kärlek.

#såmångasommöjligtsålängesommöjligt #youbetterletsomebodyloveyoubeforeitstoolate  #Kärlek #Köpenhamn #Julmarknad #Glögg #advent #jul #areyoureadyforlove