SEX MED GUD – HUR SEXIGT ÄR DET?

06.10.2017

Det finns få saker som Gud är så fixerad vid som sex, jag refererar nu till Javeh, Gud och Allah, alltså den så kallade Abrahamitiske guden. Jag kan förstå hen. Sex är härligt och skönt, så därför tänker jag själv att så mycket sex som möjligt, så länge som möjligt (minst 4 sekunder åt gången) är underbart!

Fast ändå är det är här gud och jag tappar varandra. Hen vill, men ändå inte?

I bland annat tredje Moseboken fördöms manlig homosexualitet genom orden "Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen". Inte heller Allah har fördragsamhet med manlig homosexualitet när han i Koranen (27:e suran) anklagande anger "Skolen i verkligen gå till män i stället för kvinnor av liderlighet? Ja, I ären fåvitsksa människor." Å andra sidan tycks den homofobiske guden inte ha några som helst problem att uppmuntra till incest (första Moseboken) eller Allah till äktenskap med minderåriga (4:e Suran), att en bror våldtar sin syster (Samuelsboken) eller till könsstympning av minderåriga (första Moseboken).

Som lök på laxen har vi dessutom Påven, denne inom katolska kretsar så omhuldade personlighet, som är emot preventivmedel och abort eftersom han följer Guds uppmaning om att vi ska föröka oss. Problemet är att sexexperten Påven ännu inte gett oss svaret på var vi ska göra av alla fattiga och svältande barn. Ska vi skicka alla till Vatikanen som blivande korgossar och kortjejer? När jag tänker efter - det finns inga tjejer i Vatikanen (där har Gudrun Schyman en sann utmaning) så de får väl bli nunnor då. Antar Påven får ansöka hos Italien om utökad plats i Rom ifall han ska få plats med alla pojkar. Vad katolska kyrkan ska göra med pojkarna råder det däremot ingen tvekan om. Präster som är pederaster finns det gott om i katolska kyrkan. Se exempelvis (en av tusentals artiklar) SvD https://www.svd.se/fall-av-overgrepp-i-katolska-kyrkan

Så då var cirkeln sluten. Om endast gamla, manliga präster våldtar små pojkar, så dör Homo Sapiens ut till slut.

Amen.