NÄR INGEN LÄNGRE HAR FEL OCH ALLA ALLTID TALAR SANNING

24.03.2018

Sexuellt utnyttjad av utomjordingar är minsann ingen barnlek, men den gångna natten hände det. Jag och min fru hade gått och lagt oss efter ännu en härlig dag i paradiset Laröd där vi bor. Jag hade sovit ett par timmar när jag plötsligt vaknade med en konstig känsla i kroppen. När jag sömnigt öppnade ögonen kunde jag urskilja tre suddiga figurer vid fotänden. De sade inget utan stirrade bara outgrundligt på mig med sina sammanlagt tre ögon. Ett öga per utomjording.

Min fru vaknade inte och när jag försökte skrika åt henne var det som om någon bundit en osynlig munkavle för min mun, och hela kroppen var som förstenad. Plötsligt märkte jag att jag svävade en meter ovanför marken. Det var kallt om rumpan, men som tur var fick täcket ligga kvar på ovansidan. Utomjordingarna öppnade ytterdörren och där ute ovanför huset fanns ett gigantiskt flygande tefat. Min kropp eleverades upp till den flygande farkosten som öppnade en lucka i botten.

Inne i farkosten befann jag mig plötsligt omringad av ett helt gäng enögda utomjordingar i sexiga uniformer som tog diverse prover på mig. Därefter tvingade de mig till en gigantisk erektion och utnyttjade mig sexuellt. Å det grövsta. Inget samtycke.

Sedan tömde de min kropp på blod och spermier under cirka två timmar. Detta förmodligen för att klona mina enastående gener. Sedan återfyllde de min kropp med nya vätskor och sänkte sakta ned min kropp till sängen igen. Jag var vid medvetande hela tiden och såg och kände allt. Sanningens sanning.

Nej, såklart är ovanstående historia bara något min hjärna funderade ut i morse på löprundan. Men vilken tosing som helst har inga problem att genom ett par tryck på datorn genom internet få sina märkliga uppfattningar bekräftade. Vem som helst kan påstå vad som helst och få sitt påstående bekräftat av någon annan knäppgök på internet.

Ibland tycker människor i min närhet att jag är lite onödigt rabiat när jag avfärdar märkliga påståenden om spöken, homeopati, gudar och andra icke vetenskapligt belagda påståenden.

Visst kan man tycka det oförargligt att en enskild person håller sig med spöken, gudar, utomjordingar och huskurer. Men problemet är att på internet kan vilken tosing som helst påstå vad som helst och få det bekräftat av en annan tosing och plötsligt betraktas tosingens påståenden även av normala människor som en sanning eller i vart fall något rimligt som måste beaktas.

Viktig information, vetenskapligt belagda fakta, objektiva sanningar som att exempelvis att Förintelsen fanns på riktigt, riskerar försvinna i ett träsk av idiotiska lögner och knäppskalleteorier.

Därför är jag rabiat motståndare mot vetenskapligt obevisade historier, huskurer, homeopati, gudar, spöken och så vidare. Lite tråkig kanske, men det måste vara allas vår skyldighet att kämpa emot fördumningen i världen. I annat fall riskerar vi att trilla tillbaka i en mörk medeltid men med moderna vapen och verktyg.

Om någon vill kolla upp om min historia om utomjordingar trots allt inte är sann, är ni välkomna att låna min säng. Ta dock med egna lakan och egen fru.....

Lillemickes vetenskapsskola: Om 99 procent av världens forskare menar sig finna bevis för att det är människan som orsakar den globala uppvärmningen bör vi kanske lyssna? Att en procent av forskarna, betalda av oljeindustrin, har en annan uppfattning kanske har sin förklaring?

#utomjordingar #ufo #lifeonmars #flygandetefat #sanning #gigantiskerektion #sex #kloning

För den som vill ha så kallade bevis för existensen av UFO rekommenderas lite sajter nedan:

https://www.history.co.uk/shows/ancient-aliens/articles/do-aliens-exist-most-compelling-evidence-of-alien-existence

https://theoutline.com/post/2889/tom-delonge-aliens-very-intriguing-person?zd=1&zi=ubbdot77